Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ОТ GLASS.ROSSIDI.COM УСЛУГИ

Моля, внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт! Ако го използвате се счита, че приемате и сте съгласни с условията посочени по-долу.

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между Росиди ООД (дружество регистрирано по ТЗ на Република България, с адрес на управление:
гр. Сливен, пощ. Код 8800, ул. Хаджи Димитър № 16, ЕИК BG119673905, телефон: 02/625610, е-мейл адрес: office(at)rossidi.com, от една страна и потребителите на електронните услуги намиращи се на домейн glass.rossidi.com (наричан за краткост сайт).
Тези условия са обвързващи за всички потребители.
С регистрирането си на сайта, както и кликване (натискане) на различните функционални бутони намиращи се на сайта (с изключение на връзката към настоящите общи условия) потребителят се съгласява с, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Продукти:

Продуктите предлагани за продажба от glass.rossidi.com, основно са предназначени за професионална употреба в ресторанти, хотели, барове и т.н. В описанието на всеки продукт е дадена информация за основните характеристики на продуктите.

Поръчка:

Извършването на електронна поръчка в онлайн магазина ангажира потребителят да заплати стоката по един от указаните начини. Електронната поръчка е волеизявление за сключване на договор за доставка на професионално ресторантско оборудване.

Срок на доставка:

Описаните срокове на доставка са индикативни и зависят от наличностите в складовете на фирмата в България, както и в складовете на нашите доставчици в Европейският съюз. Стремежа ни е да доставяме продуктите в срок по-кратък от указаният, но все пак е възможно по независещи от нас причини да има забавяне на доставките. В случай на необосновано закъснение ние се ангажираме да установим причините за същото и да ви компенсираме с цената на доставката за наша сметка.

Доставка:

Доставката се извършва чрез куриерски фирми, като в зависимост от мястото за доставка си запазваме правото да променяме куриерската фирма.

Отказ от поръчка:

Потребителят има право да върне стоката, ако тя не отговаря на техническите показатели, обявени в онлайн магазина glass.rossidi.com.

Потребителят на сайта glass.rossidi.com, има право да откаже направена поръчка в 24 часов срок след регистрацията на поръчката в системата. За целта е необходимо да бъде писмено заявен този отказ на официалният имейл office(at)rossidi.com, като в този случай средствата преведени или удържани от картата на потребителя ще бъдат възстановени в едноседмичен срок, който започва да тече от датата дата на получаване на отказа.

Условия за възстановяване на заплатени от Клиента суми.

Начин на възстановяване:

Възстановяване на стоките може да стане с кредитен ваучер, избор на друга стока, замяна на стоката или с кредитна операция по сметка на картата на Клиента.
Ако Клиентът установи, че избраната стока не съответства на исканата от него, то тя може да бъде подменена с друга, но разходите за куриерските услуги при процедурата по подмяна стоката са за сметка на Клиента.
При връщането на стока от страна на клиента, и с предварителното съгласуване от страна на glass.rossidi.com, курирерските услуги по транспортирането на стоката от магазина до клиента са изцяло за сметка на клиента.

Отказ от стоката:

Потребителите имат право да върнат поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от получаване на стоката в случай, че те не са използвани, не е нарушена цялостта на опаковката им и във вида, в който са получени при условията на чл. 55 от ЗЗП.

При всички случаи на връщане на стоката, трябва да бъде предварително уведомен представител на glass.rossidi.com. Разходите за курирерски услуги по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента.
При нарушения на външния вид на стоката възникнали при транспорта е необходимо да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка.

Начини на плащане:

С наложен платеж: при избор на този тип плащане, потребителите на glass.rossidi.com заплащат цената на продукта, цената на доставката, както и  такса наложен платеж.

По банков път: при избор на този тип плащане, потребителите на glass.rossidi.com заплащат цената на продукта и цената на доставката. Превода се извършва по банковата сметка на фирма Росиди ООД, както следва:

Име на банка: ОББ АД
Адрес на банка: гр. София
Име на бенефициент: Росиди ООД
IBAN: BG66UBBS80021087480620
BIC Code: UBBSBGSF
При извършване на превод задължително указвайте номера на поръчката!

С кредитна или дебитна карта: при избор на този тип плащане, системата автоматично Ви пренасочва към сигурен сървър на системата – PayPal. Данните за картите Ви се обработват единствено и само в системата за разплащане на PayPal, и Росиди ООД в никой момент не разполага с тези данни, не ги съхранява и обработва. След извършване на плащане или отказ от такова, системата автоматично Ви връща на сървъра на glass.rossidi.com.

Регистрация на потребителите:

За да можете да извършвате поръчки на продукти, находящи се на сайта е необходимо да се регистрирате.
При регистрацията следва да въведете адреса за доставка, Вашето име и фамилия, телефон за контакт, както и e-mail. Нужно е да изберете и парола. След успешна регистрация имате право и възможност да променяте въведените данни, както и да променяте адреса за доставка при всяка поръчка.
Натискането на бутона „регистрация” е електронно изявление, с което потребителят, декларира че е запознат с настоящите „Общи условия” и ги приема.

Цените на стоките са в евро (EUR) с включен ДДС, тъй като системата PayPal не обработва все още плащания в български лева (BGN).

При извършване на поръчка, в полето „Бележки към поръчката“ можете да попълните данните на фирмата си за да Ви бъде издадена данъчна фактура.

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите:

Съгласно ЗЗП и ЗЕТ, ние от glass.rossidi.com сме длъжни да Ви предоставим следната информация :

1 Основните характеристики на стоките са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
2 Цената на стоките е изписана с включено ДДС и е посочена за съответния продукт.
3 Плащането на стоките е авансово – потребителят предплаща цената на цялата стока, за която предварително заявява, че е съгласен за заплати.

Последна редакция : 24.07.2015 г.

Join Waitlist Ще Ви уведомим когато продуктът е наличен. Моля въведете валиден email адрес!